ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ 2010

Για άλλη μια φορά η λύρα και τα ριζιτικα αντιλάλησαν στα τοιχώματα του Φάραγγα, όπως παλιά!Το παλιό χωριό της Σαμαριάς γέμισε πάλι ζωή!Οχι όμως από τουρίστες που περνούν αδιάφορα το φαράγγι ως ένα ακόμη αξιοθέατο αλλά από ανθρώπους που ήρθαν να τιμήσουν το πανηγύρι της Οσίας Μαρίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ορειβατικό Χανίων.Τραγουδι χορός και καλη παρέα κι ολα αυτά σε ένα μέρος που παρά τις ανθρώπινες παρεμβάσεις κατεφέρνει να κρατά την άγρια ομορφιά του και κάθε φορά έχει να σου αποκαλύψει κάτι ακόμα.






Comments

karry said…
Πολύ όμορφες φωτογραφίες, μπράβο! Είχα ακούσει τα καλύτερα γι' αυτή την εκδρομή από άτομα που είχαν πάρει μέρος σ΄αυτήν παλιότερα (όταν πήγαινε ένα μόνο λεωφορείο).
Κατά την γνώμη μου τώρα αξίζει μόνο αν πας με δικιά σου παρέα και όχι μεμονωμένα... επίσης να πω ότι εσείς του οριβατικού κάνετε αδικαιολόγητα πολύ φασαρία.
Ευτυχώς το φαράγγι και ο παπα-Γιώργης έκλεψαν ούτως η άλλως την παράσταση οπότε... όλα καλά.
C. Baladimas said…
Απόφευγω τις ταμπέλες "εσείς του ορειβατικού εσείς του ναυτικού κτλ κτλ" νομίζω οτι η φασαρία είναι αναπόφευκτη δυστύχως όταν μαζεύεται μεγάλο πλήθος.Από την άλλη πάλι έχεις δίκιο κάθε χρόνο την παράσταση κλέβει το φαράγγι και ο Παπα-Γιώργης και δεν μένει στο μυαλό χώρος για κακώς κείμενα